Galatasaray liv hospital ile sırbistan takımı kızılyıldız takımı ilen oynanan maçta öldürülen sırplı Marko İvkoviç için beş taraftar şok gözaltı.


Turkish Airlines Euroleague karşılaşması olan Galatasaray liv hospital Kızılyıldız takımları arasında oynanan maçta sırbistanlı ve kızılyıldızlı taraftarın öldürülmesi üzerine 5 Galatasaraylı taraftar gözaltına alındı.


Galatasaray Liv hospital kızılyıldız takımı arasında oynanan avrupa ligi olan Turkish Airlines Euroleague karşılaşmasında İstanbulda oynanan maçta kalbinden öldürülen Marko isimli gençin soruşturmasını yapan Asayiş şube 4 ayrı ekip tarafından yürütülen cinayetle ilgili  yeni görüntülere ulaştı ve buna istinaden polis 5 galatasaraylı taraftarı gözaltına aldı.


İvkoviç'in öldürüldüğü noktada yüzleri belirlenen taraftarların kimlikleri belirlendi. İsimleri belirlenen 5 kişi ekipler tarafından gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürülüğü'ne getirildi. Gözaltı sayısının artacağı belirtilirken, 5 kişi arasında İvkoviç'i bıçaklayan kişi olup olmadığı ile ilgili bir netlik olmadığı, sorgu ve araştırmanın ardından katil zanlısının netleşeceği belirtildi.

 

sirpli.jpg

Editör: Wan Haber