Bu geçtiğimiz yaz İtalya'nın köklü kulüplerinden biri olan Roma'ya transfer olmasıyla dikkatleri üzerine toplayan Salih Uçan'ın çıktığı maçta sakatlanması hayranlarını üzdü.


Fenerbahçe'nin en iyi yetiştirdiği genç futbolclardan biri olan Salih Uçan çıktığı maçta sakatlandı.illi oyuncun menajeri Ömer Koray Uzun, Salih Uçan'ın hafta sonunda PAF takımıyla çıktığı maçın son dakikalarında yaşadığı sakatlık sorunuyla ilgili bilgi verdi.

Salih Uçan'ın kendi isteğiyle PAF takımının Napoli maçına çıktığını anlatan Uzun, "Maçın son anlarında bir sakatlık geçirdi.Benimkendinden öğrndiğim kadarıyla 2 ya da 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Doktoru bisikletle çalışmalara yarından itibaren başlayabileceğini söylemiş" dedi.

 

Roma Kulübü'nden de yapılan açıklamada da oyuncunun Napoli ile yapılan maçın son anlarında geçirdiği sakatlık nedenyle sağlık kontrolden geçirildiği ifade edilerek, "Salih Uçan'ın sol bacak arka kısmındaki kaslarda birinci derecede doku zedelenmesi tespit edildi. Oyuncunun tedavisine hemen başlanıldı" denildi.


Uçan, Eylülayı ortasında kasığından geçirdiği sakatlık sebebiyle yaklaşık 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalmıştı.Roma'nın sezon başında Fenerbahçe'den iki buçuk  yıllığına kiraladığı ve şu ana kadar sadece ligin 7. haftasında Chievo ile Romada yapılan maçta dört beş dakika görev alabilen Salih Uçan, hafta sonunda PAF takımıyla çıktığı maçın son anlarında sakatlık geçirmişt

Editör: Wan Haber