Shaktar Dontesk'ta teknik direktör olarak devam eden yıldız teknik direktör lucescu ya yakın olan organizetörü olan Sürreyya Ertuğrul  Ali Dürüstü aradı ve uygun bulursanız lucescu görüşmeye hazır dediği öğrenildi.


Galatasaray yöneticisi olan Ali Dürüst ise şuan hoca arayışı içersinde olmadıklarını dile getirdiği söyledi.


Bir radyo canlı yayınına katılan süreyya Ertuğrul Lucescu için Ali Dürüstle görüştüm  Hoca arıyorsanın Lucescu geliyor dedim ve kesin bir dille hoca arayışı içersinde olmadıklarını dile getirdi.


Am başarılı teknik direktör Lucescunun Mayıs ayına kadar gelemeyeceğini ve Mayıs ayından sonra gelebileceğini ve Abdürrahim Albayrak ile çok iyi ilişkilerinin olduğunu söyledi.


Sayın Albayrak, Lucescu'dan sezon sonu için söz almış olabilir. Bana göre Lucescu'la 'kimseye söz verme, Mayıs ayında biz seninle masaya oturacağız' demiş olabilir" dedi.

 

Ertuğrul, "Lucescu, Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyon yaptı. Fenerbahçe'yi de şampiyon yapmak istiyordu; ama Fenerbahçe'nin şu anda böyle bir arayışı yok. Bu durumda Lucescu, her zaman Galatasaray'ı tercih eder. Sezon başında prensipte anlaşmışlardı; ama Shaktar başkanı müsaade etmediği için bu transfer gerçekleşmemişti.

 

 Mayıs'ta serbest kalacak ve çalışmaya hazır. Galatasaray'ı evi gibi görüyor ve her zaman dönmek istediği bir kulüp olarak görüyor. Galatasaray'da yarım bıraktığı bir proje olduğunu düşünüyor ve bunu tamamlamak istiyor'' ifade edildi.

luce.jpg

Editör: Wan Haber