Ersun Yanal'ın şok ses kayıtlarından sonra Sarılacivertli takımın  teknik patron koltuğuna sürpriz bir şekilde oturan İsmail Kartal'dan Kayseri yenilgisinden sonra şok açıklama. 

Yaptığı taktik ve hamleleriyle taraftarı sinirlendiren KArtal'dan yenilgi açıkalamsı.Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk haftamaçnda sahasında ağırladığı PTT 1. Lig ekibi Kayserispor'a 2-1 yenilen F.bahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu.


Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan müsabakanın ardından yayıncı kuruluşa demeç veren Kartal, "Normal bir sonuç. Altyapıdan gelen futbolcularımızı A takıma kazandırabilir miyiz düşüncesiyle şans verdik. KayserisporSüper Lig ayarında bir takım. Benim için sonuç önemli değil.

YAŞLARI FARKETMEZ

Bu oyuncuları hem Fenerbahçe, hem de Türk futboluna kazandırabilirsek bu herkes adına kazançtır. İlk kez mücadele ettiler, henüz 17-18 yaşlarında Fenerbahçe formasıyla oynuyorlar. Tribünler pek dolu olmasada maç televizyondan yayınlanıyor. Bu da üzerlerinde baskı yaratıyor. Oyuncularstresten dolayı bekleneni verememiş gibi gözükse de ben onların halinden anlıyorum. Antrenmanlarda neler yaptıklarını iyi biliyorum. Daha iyi olacaklardır" ifadelerini kullandı.

MEMNUN OLDUĞUNU DİLE GETİRDİ
Karşılaşmada forma giyen deneyimli isimler Egemen Korkmaz, Bruno Alves ve Selçuk Şahin'in performnslarına da değinen Sarı-Lacivertliler'in hocası, "Onların bu maçtaki oyunundan gayetmemnunum" dedi. İsmail Kartal, ZiraatTürkiye Kupası'nda gidebilecekleri yere kadar gitmeyi planladıklarını vurguladı ve genç isimlere şans vermeye devam edeceğinin altını çizdi.

Editör: Wan Haber