Dün gece saat 21:45'te başlayan Galatasaray ve Arsenal maçı sonrası Cimbom'a çok ağır darbe vuran Podolski'den G.Saray yorumu geldi.Bir dönemler G.Saray yolundaydı ama bazı nedenlerden dolayı gelememiştti.


Oynadığı müthiş futboluyla gönüllerde taht kuran ve G.Sara ile ismi sık sık anılan Arsenal'in yıldız futbolcusu Podolski'den Galatasaray açıklaması geldi.


BİZ ŞAHANEYDİK

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son haftasında karşılaştığı Arsenal'in Alman futbolcusu Lukas Podolski, sarıkırmızılı takıma karşı iyi futbol oynadıklarını söyledi. Türk Telekom Arena'da oynanan ve İngiliz ekibinin 4-1 üstünlüğüyle sona eren maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Podolski, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "İlk yarıda çok etkili bir futbol ortaya koyduk ve 3-0 gibi çok iyi bir skor yakaladık. Aslında 4-5 gol atabilirdik" diye konuştu.
İkinci yarıdaki performanslarından memnun olmadıklarını aktaran Polonya asıllı Alman futbolcu, "İkinci devre bizim için iyi geçmedi ama kazandığımız için mutluyuz. Bazı arkadaşlarımız İngiltere'de kaldı ama bugün süre alanlar çok iyi mücadele etti. Ben de 2 gol atarak galibiyette etkili olduğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

ROTA BELLİ


Podolski, adının sürekli Türk takımlarıyla anıldığının sorulması üzerine, "Şu anda Arsenal ile bir kontratım var. Her zaman böyle transfer haberleri yapılır ama bentakımıma odaklanmış durumdayım. Arsenal'de olduğum için çok mutluyum. Şimdiönümüzde düşünmemiz gereken bir lig maçı var. Ocak ayında neler olacağını göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.Golcü futbolcu, bir soru üzerine, Almanya doğumlu milli futbolcu Gökhan Töre ile çok iyi arkadaş olduklarını ve sürekli görüştüklerini dile getirdi.

Editör: Wan Haber