Galatasaray liv hospital basketbol takımı basketbolcuları sahaya idmana çıkmadılar..Geçen hafta Turkish Airlines Euroleague'de Kızılyıldız gibi güçlü bir rakibi deviren Gsaray'da basketbolcular antrenmana çıkmadılar ve konuyla ilgili Galatasaray yetkili isimlerden açıklama geldi. Gs de basketbol yöneticilerinden Can topsakalın canlı yayına yapılan açıklamada canlı yayına bağlanarak yapıtığı açıklamada bankada aksilik olduğunu açıkladı...Galatasaray'da süpriz vaka yaşandı ve sporcular idmana çıkmadı.Galatasaraylı oyuncular hangi gerekçe ile sahaya çıkmadılar. işte GSde yetkili merciilerden açıklama...

Geçen hafta Turkish Airlines Euroleague'de Kızılyıldız gibi zorlu bir deplasmandan galibiyetle ayrılan Galatasaray Liv Hospital'da basketbolcular, bugünkü antrenmana çıkmadılar. Konuyla ilgili Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Can Topsakal NTVSpor canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Topsakal, "Bankada bir aksilik oldu. Bu yüzden bir hata yapmışlar. Bir sorun yok. Yarın akşam idmanlara devam edecekler. Oyuncular maaşlarını biraz geç alıyorlar. İki ay geriden geliyor maaşlarını almaları. Malum Galatasaray'da sorunlar var. Sorunu çözeceğiz. Temasa geçmelerini bekliyordum. Çok üzüldüm. Çok da sinirlendim. Ayıp etmişler. Ama çözülmeyecek gibi değil. Yarın çözüme kavuşacaktır." sözlerini sarf etti.

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı’nın paralarını alamadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmadığı yönündeki haberlerle ilgili olarak Yarsuvat, "Bana gelmedi. Geldiği zaman icabına bakarız. Çok güzel bir basketbol maçı oynadık. Orada olmanızı isterdik. 25 bin kişilik bir salonda, 3 bin 500 polisin eşliğinde, bir maç oynandı. Atmosfer bizim için korkunçtu, onlar için muazzamdı ve buradan galip çıktık. Çocukları tebrik etmek lazım. Onun için bu konular önemli değil, biz hallederiz" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamada bulunan Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer ise son yaşananların büyük bir sıkıntı olmadığını kaydederek, "Ufak bir yanlış anlama ve ödemelerle ilgili bir sıkıntı olmuş. Büyük bir sıkıntı yok. Sabah antrenmana çıktılar, akşam da yönetim kurulu üyemiz Can Topsakal beyle konuşmak için randevu aldılar. Yarın konu hallolur" diye konuştu.

gs-001.jpg

Editör: Wan Haber