Galatasaray'a hoca dayanmıyor.Yaptığı sistmele Galatasaray taraftarnı çıldırtan ve sosyal medyada artık'ün yerine Galatasaray'ı yazdırmasına neden olan Prandelli G.Saray'dan istifa etti.

ÜNAL AYSAL GETİRMİŞTİ

Mancini'den sonra takımın teknik patronluğuna büyük umutlarla getirilen Cesare Prandelli tekledi.
Galatasaray Kulübü, İtalyan Teknik Direktör Cesare Prandelli ile yollarını ayırdı. Yönetimin ağır isimleri Abdürrahim Albayrak ile Ali Dürüst'ün, maçın ardından bir araya gelerek İtalyan hoca ile yolların ayrılması yönünde karara vardığı belirtildi.


ÇOKÖA YAZILIP ÇİZİLDİ

 Galatasaray'da ençok tartışılan konulardan birisi de teknik direktör Cesare Prandelli'nin takımdaki geleceği.Galatasaray'da kaos dönemine imza atan, kötü oyun, kötü yönetimin başrol oyuncusu Teknik direktör Cesare Prandelli'nin görevine son verildiği bildirildi.Galatasaray, İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile yollarını ayırdı. Alınan kötü sonuçların ardından Prandelli'ye veda eden sarı-kırmızılı yönetim önemli de bir külfetin altına girdi.Cesare Prandelli dün oynadığı maçta Anderlecht maçından 2 gol yiyip geri gelen Galatasaray Artık avrupa umudunu kesti.

KESKİN VİRAJA GİRİLDİ

Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, internet sayfasında manşetten duyurduğu haberinde, "Prandelli için saatler sayılı. Gönderilme kararı çoktan alındı" başlığını kullandı.

BARDAKTA DAMLALARI TAŞIRAN SON DAMLA DÜN GECE Kİ MAÇ OLDU

Türk basınına dayandırılan haberde, Cesare Prandelli için Galatasaray yedek kulübesindeki macerasının sonuna gelindiği ifade edilirken, Prandelli'nin çalıştırdığı takımın, ligde son olarak 3-0'lık Trabzonspor mağlubiyetinden sonradün akşam UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Belçika ekibi Anderlecht'e yenilerek, Avrupa'ya veda ettiğine dikkat çekildi.

Editör: Wan Haber