Dün gece oynanılan Eskişehirspor ile Fenerbahçe maçında maçınseksen beşinci dakikasında gördüğü ikinci sarı karttan sonra oyun dışı kalan Emre Belözoğlu'ndan şok sözler...

 


Oynadığı futboluyla gönüllerde taht kuran Fenerbahçe'nin yıldızı Emre Belözoğlu'ndan şoke eden açıklamalar.Mücadelenin 85. dakkasında gördüğü sarı kart sonrası hakemlere yaptığı itiraz nedeniyle sarı kart gören, ardından ise yardımcı hakem Ekrem Kan'ın Tolga Özkalfa'yı uyarmasıyla kırmızı kart gören Emre, küfür etmediğini söyledi. 


Daha öncede Melo ile çok gündeme gelen Emre'den soke eden hareketler.Fenerbahçe'nin kaptanı saha içinde yaşananlarla ilgili olarak, "Tabii sarı kartı gördükten sonra hakeme Allah sizi bildiği gibi yapsın, belanızı vermesin gibi şeyler söyledim. Yan hakem de 'Allah belanızı versin' gibi anladığını söyledi daha sonra girdiğimde içeriye konuştuk kendileriyle. Haksız bir kırmızı kart olduğunu düşünüyorum.


Hiç bir nedenden dolayı küfretmediğimi de herkes bilsin. Zaten yeterince benimle ilgili bu ülkede algı oluşturuluyor. Hakemler kendileri de söylediler. Belanı versin anladığım için attım dedi. Ben de öyle söylemediğimi ilettim kendilerine. Zaten maçta gergindi. 


Senegalli yıldızı M. Sow'un verilmeyen penaltısı bizi gerdi. Ama tabii yine de üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Hak etmediğim bir kırmızı karttan dolayı ve bu şekilde yeniden anılmaktan dolayı üzgünolduğumu herkesin bilmesiniisterim. Fakatolay tamamen bu şekildedir. Hiçbir şekilde küfür etmedim. Hakemin yanına gittiğimde söylediğimde öyle anladığını kendisi söyledi. Yapacak bir şey yok. Böyle bilinmesini istiyorum. Tammen yanlış anlama. Böyle bir şey olsa çıkar özür dilerim. Allah belanı versin ya da vermesin, Allah sizi bildiği gibi yapsın kuralların içinde yer alıyorsa sahada futbolcu kalmaz. " ifadesini kullandı. Emre, Tolga Özkalfa'nın gösterdiği kırmızı kart sonrası yardımcı hakem Ekrem Kan'a bir şeyler söylemiş, ardından ise koridora girerken 4.hakem Hakan Akmısır'a çıkışmıştı.

Editör: Wan Haber