Brezilya Teknik Direktörü DUnga TÜrkiye maçından sonra istanbulu gezdi. Başarılı Teknik adam kapalıçarşının ardınan Ayasofya'ya gitti.Brezilyanın Başarılı Teknik patronu Dunga istanbulu büyük bir hayranlıkla geziyor. Dunga kapalıçarşıdan sonra ayasofya müzesine giderek turistik yerleri gezdi.


Dunga 4-0 lık Türkiye galibiyeti sonrası istanbul a gelmişken istanbul gezme kararı aldı. Dunga özellikler halıcıları gezdi ve çok beğendi.


Bu arada İstanbul'daki gezilerini tamamlayan ve Kapalıçarşı'da alış-veriş yapan Dunga ve yardımcıları yemek için ise Çengelköy'ü tercih etti. Çengelköy'de bir balıkçıya giden Brezilyalılar daha sonra otellerine dönerek İstanbul'dan ayrılmak üzere hazırlık yapmaya başladılar. Brezilya milli takımı bu akşam İstanbul'dan Viyana'ya uçarak, Avusturya ile oynayacakları maç için yarından itibaren hazırlıklara başlayacak.
 
 
Brezilya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dunga, Ayasofya Müzesi'ni de gezdi.
 
Müzeyle ilgili yetkililerden bilgi alan Brezilya teknik direktörü, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla fotoğraf da çektirdi.
 
Dunga ve Yardımcılarının İstanbul gezisi için güvenlik önlemi alınırken, özel araçları , polis kontrolü eşliğinde hareket etti.

 

dunga.jpg

Editör: Wan Haber