''Ben 17 yıllık FIFA hakemiydim. Galatasaray-Trabzonspor maçında 34 yaşındaydım. Önümde daha 9 yıl vardı ancak bırakmak zorunda kaldım. Ben gayet başarılı olacağıma inanıyordum. 2016 yılındaki maçtan sonra bir şekilde sezon sonuna kadar bana maç verilmedi. Sezon sonunda değişen MHK, bana kendimi hazır tutmamı söyledi. Yaz döneminde klasman düşürüldüm. Dünya tarihinde böyle bir şey mümkün olmamasına rağmen PTT 1. Lig'de maç yönettim. Çok iyi bir maç çıkarmama rağmen daha sonra görev alamadım."

Salih Dursun'la yaşadığı olaya da değinen Bitnel, şunları söyledi:

"Her gün yanıma yedek kartlar alırım ama o gün ne olduysa yedek kartlarımı yanıma almamışım. O pozisyonda Cavanda'ya gösterdiğim kırmızı kartı cebime sokmaya çalıştım. Ancak cırt cırtlı cebim yapıştığı için kartı cebime koyamadım. Salih Dursun o an elime vurdu, yere düşen kartı bana gösterdi. Kartımı bana verince ben de onu attım. Kimse cesaret edemezdi. Dik duruş sergiledim. Salih Dursun'a hakkımı helal etmiyorum."

Salih Dursun, yaşanan olaydan yaklaşık 1 yıl sonra konuyu tekrar düşündüğünü söyleyip Deniz Ateş Bitnel'den özür dilemişti. posta

Editör: Wan Haber