Beşiktaş ziraat türkiye kupasında grup maçında süper toto süper lig ekiplerinden olan çaykur rizespor ile karşı karşıya geldi ve maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. Maçın son dakikaları ve sonrasında başarılı teknik direktör Slaven bilic hakemlere çok kızdı.Beşiktaşın başarılı teknik patronu Bilic çaykur rizespor maçının ardından hakemlere adete ateş püskürdü. Beşiktaş ziraat türkiye kupası maçın sonrası hakemlere çok kızdı.

 

Atatürk olimpiyat stadına oynanan karşılaşmaya ev sahibi olan beşiktaş çaykur rizespor u konuk etti ve maçtan 1-0 yenik ayrılınca  maç sonrası açıklamalarda bulunan bilic kendisine yöneltilen sorular üzerine  maçın hakemlerinden şikayetçi olmadıını ve medeni bir şekilde yanlarına gittiğini açıkladı. Maç hakkında yorum yapan bilic iyi olmadıkların ama kötü olmadıklarını söyledi.

 

çaykur rizespor maçında rakibine yenilen maç sonu değerlendirmelerde bulunan bilic maçın son dakikalarında posizyonlar ile ilgili maçın 4. hakemine çok sitemlerde bulundu. Maç sonrası ise yapılan değerlendirmede toplarımız var direkten dönen ve rize için ise sadece penaltı posizyonu var diye açıklama yaptı.


Hırvat teknik adma maçtaki posizyonları değerlendiren bilic verilmeyen posizyonlar hakkında şikayetlerde bulunan bilic lua lua kendini bilerek yere attı ve o penaltı ise bizimki neden verilmedi o da panaltıydı. şikayetçi değilim fakat üst düzey bir hakem yoksa bu maçı bu maç hakkında şikayetçi olmam. ve maçın hakemine süper lig standartlarında bir hakem olmadığını dile getirdi. ve bunun bedelini biz ödedik.

 

slaven.jpg

Editör: Wan Haber