Beşiktalı yöneticilerden Kasımpaşa kulübü ile ilgi önemli açıklama geldi. Beşiktaş iletişim sorumlusu Metin Albayrak Kasımpaşa yöneticilerine sitemde bulundu.


Beşiktaş iletişim sorumlusu Metin Albayrak toplantı sonrasında  Kasımpaşa ile oynanacakları lig maçı ile alakalı konuştu ve maçın Başakşehir stadına oynayacakları söyledi.

 

Beşiktaş yönetimi bugün Akatlarda bulunan yönetim binasında toplantı yaptı. Toplantının ardından Beşiktaş İletişim Sorumlusu Metin Albayrak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve Kasımpaşa ile oynayacakları lig maçının Başakşehir Stadı'nda oynayacaklarını söyledi


Albayrak, maçı aslında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynamak istediklerini belirterek, "Federasyonun bir talimatı var. Maçı Ankara oynamamız için karşı taraftan da izinini almamız gerekiyor. Kasımpaşa Kulübü ile irtibata geçtik. Oynama isteğimizi söyledik. Onlar kabul etmediler. Bizim onların geliş-gidiş ve kamp ücretlerini karşılamamızı teklif ettik.

 

Onu da kabul etmediler. Başakşehir Stadı'nda oynamak durumundayız. Buradan Göksel Gümüşdağ başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizi geçen hafta da çok iyi ağırladılar. Bize evlerine açtılar. Onlara çok teşekkür ediyoruz.


Ayın zamanda İlhan başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Hiçbir ricamızı kırmadılar. Kendi eviniz gibi oynayabilirsiniz dediler. Her ne hikmetse Beşiktaşlı olduklarını söyleyen Kasımpaşalı yöneticilerin Beşiktaş'a yaptıkları bu tavır hiç hoş değil” dedi.


Basın mensuplarının Avrupa maçları ile ilgili soruya ise Albayrak, Tottenham maçını Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını söyledi.


Kasımpaşa ve Akhirsa Belediyespor maçlarını Başakşehir'de oynayacaklarını hatırlatan Albayrak, Türkiye Kupası maçlarını nerede oynayacaklarını ise daha sonra açıklayacaklarını belirtti.

 

bjk-001.jpg

Editör: Wan Haber