AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindeki heyet MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp ile HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın’ı makamında ziyaret  etti..

Başkan Kayhan Türkmenoğlu ve heyetinin ilk durağı Milliyetçi Hareket Partisi  oldu.

Hayırlı olsun ziyaretinde açıklama yapan Türkmenoğlu, “Malumunuz Türkiye’de Covid 19 salgını nedeniyle ziyaretlerde bulunamıyorduk. Geçen aylarda yapmış olduğunuz İl kongrenize katılamadığımızdan dolayı ziyaretimiz bugünlere nasip oldu. Özellikle tüm teşkilatımız adına sizlere hayırlı olsun temennilerimizi iletiyoruz. Van’ımıza güzel hizmetler ve katkılar sunacağınız inancıyla hepinize saygılar, sevgiler ve muhabbetlerimizi iletiyoruz” dedi.

"CUMHUR İTTİFAKIMIZI DAHA İYİ GÜNLERE KAVUŞTURACAĞIZ"

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp ise, “Partiler olarak kongre süreçlerimiz çok coşkulu geçmese de yine de çok güzel geçti. Bu süreçte sizlerin de kongre süreci oldu ve sizlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyi Van ilimizde en iyi bir şekilde ağırladınız ve kendisi de memnun ayrıldı ilimizden. Cumhur ittifakı olarak sizlere ve yeni yönetiminize de hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Van hepimizindir ve birlikte elimizi taşın altına koyarak canımızı adamışız bu bölgede. Cumhur ittifakımızı daha güzel ve başarılı bir şekilde daha iyi günlere kavuşturacağımız çalışmalar yapacağız inşallah. Hepimize yeni yönetim hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

Yapılan ziyaretin sonunda AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu tarafından MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp’a günün anısına Osmanlı Tuğralı tablo hediye edildi.

HÜDA-PAR VAN İL BAŞKANI SAYGIN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

HÜDA-PAR Van İl Başkanlığı'na da bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti heyeti adına Başkanı Kayhan Türkmenoğlu yeniden seçilen Başkan Rasim Saygın'a hayırlı olsun temennisini iletti.

HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın ise memleket için çevre yolu, 18. Madde gibi konularda dayanışmanın ve güç birliği yapmanın Van’ın kalkınması için elzem olduğunu belirtti.

Editör: Wan Haber