WanHaber - Haber Merkezi

Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, İnstagram canlı yayınıyla İş Adamı Hasan Aydinç'in konuğu oldu. Gündeme dair konuların konuşulduğu yayında Gülaçar, yaşamına dair notlar paylaştı.

"Cumhurbaşkanımızı rahmetli babamın il başkanlığı döneminden tanıyorum"

İş Adamı Aydinç'in "Bunca yıllık imam hatiplik ve sonrasındaki siyasi kariyerinizden dolayı aldığınız hayat dersi nedir? sorusuna cevap veren Gülaçar, Babasının kendisini çok büyük bir destek vererek yetiştirdiğini söyledi.

Gülaçar, "Cumhurbaşkanımızı rahmetli babamın İl Başkanlığı yaptığı dönemden itibaren tanıyorum. Bir çok kez farklı sebeplerle bir araya geldik. Cumhurbaşkanımızın Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Milletvekili görevlerini şahsıma tevdi etmesinden dolayı mutluluk duydum." dedi.

"Hayattan en büyük lezzeti minberde aldım"

Siyasi görevlerinin yanı sıra imam hatiplik günlerini de anlatan Milletvekili Gülaçar, "Hayatımdan en büyük lezzeti camide, minberde cemaate ettiğim hitaptan aldım. Siyasi görevimlerimde babamın çok ağır kanserle mücadele ettiği dönemde dahi hemşehrilerimizin taleplerine bizzat cevap verdim. Elimden gelen bütün hizmeti yapmaya çalıştım. Bu hizmet görevi Cenabı Hakk’ın bize vermiş olduğu bir ikram." şeklinde konuştu.

"Ömrümüz yetecek mi bilmiyorum"

Osman Nuri Gülaçar, makam ve mevkilerin geçici olduğunu kayderken "Şu an için iki yıldır yaptığım vekillik görevimin son 3 yılına ömrümüz yetecek mi bilmiyorum. Bundan dolayı Van için elimden ne geliyorsa yapmaya gayret ediyorum." şeklinde görüş belirtti.

Salgın sürecinin tüm Dünyada bir an önce son bulmasını dileyen vekil, Van halkı özelinde tüm İslam Alemi'nin bayramını kutladı. 

Editör: Wan Haber