WanHaber.com - Haber Merkezi

Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, belediye meclisinin son toplantısına katılarak, meclis üyeleriyle vedalaştı. Kaya, "5 yıl boyunca bir şeyler yapmaya çalıştık. İyi-kötü işler yaptık. İyi yapılan işler siz belediye meclisi ve emekçilerindir. Kötü bir şey yapılmışsa da şahsıma aittir" diye konuştu. 
 

Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, belediye meclisinin son toplantısına katılarak, meclis üyeleriyle vedalaştı. Kaya'nın katıldığı son toplantıya Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayı Hatice Çoban, BDP ve AKP'li belediye meclis üyeleri katıldı. Konuşmasına 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak başlayan Kaya, son bir yıl boyunca meclise çok az geldiğini belirtti. Kaya, "Meclis başkanlığını belediye başkanını yönetmesini doğru bulmuyorum. 5 yıl birlikte çalıştık. 5 yıl boyunca bir şeyler yapmaya çalıştık. İyi-kötü işler yaptık. İyi yapılan işler siz belediye meclisi ve emekçilerindir. Kötü bir şey yapılmışsa da şahsıma aittir. 5 yıl içerisinde iyi geçindiğimiz kadar kötü günlerimizde olmuştur. Birbirimizi kırmış da olabiliriz. İstemeyerek de olsa kalbini kırdığım arkadaşımız var ise, kendisinden özür ve af diliyorum. Kimsenin şahsına bakarak, bilerek kırdığım kimse olmamıştır. 5 yıl içerisinde iyi çalıştığımıza inanıyorum" dedi.


Kaya, konuşmasına şöyle devam etti; "5 yıl içerisinde iki parti meclisteydik, gönül isterdi ki tüm renkler bu meclisin içerisinde yer alsın. Yeni yönetimde bunların hepsinin yer almasını diliyoruz. Umarım bu 5 yıl, bundan sonra ki dostluklarımızın başlangıcına  vesile olur." 


Duygusal anların yaşandığı toplantının sonunda Kaya, mecliste bulanan BDP ve AKP'li kadın meclis üyelerine 8 Mart nedeniyle karanfil verdi. Ardından meclis üyeleri ile vedalaşan Kaya, meclis üyelerinin alkışlarıyla belediyeden ayrıldı. 
 

galeri.PNG

Editör: Wan Haber