Trabzon'da CHP Teşkilatı kahvaltıda buluştu.
Kahvaltıya CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu'nun yanı sıra CHP İl Başkanı Yavuz Karan, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, İl ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Türkiye'nin çimentosu olduğunu belirterek "CHP Türkiye'nin çimentosu, laik demokratik Cumhuriyetin en büyük güvencesidir" dedi.
TBMM'de Trabzon Milletvekili olarak tek başına büyük mücadele verdiğini, kentin ve ülkenin sorunları ile yakından ilgilendiğini belirten Canalioğlu, "TBMM'de Trabzon Milletvekili olarak 6 kişi görünmemize karşın tek başıma mücadele ediyorum. Trabzon'un ve ülkemizin sorunları ile tek başıma ilgileniyorum. Bakan Bayraktar hariç, diğer AKP milletvekilleri ortada yok. Zaman zaman mecliste görünüyorlar ancak el kaldırıp indirmekten başka bir iş yaptıkları yok" ifadelerini kullandı.
"AK Parti iktidarının Türkiye'yi getirdiği noktayı; ülkesini ve bayrağını seven herkes çok iyi biliyor" diyen Canalioğlu "Ülkemizin tüm kurumlarını eline geçiren AKP'nin eline geçiremediği tek kurum CHP'dir. Bu nedenle Başbakan ve ekibi her fırsatta CHP'ye saldırmakta, karalamakta ve çamur atmaktadır. Yalan ve dolanlarla partimizi yıpratmaya çalışmaktadırlar. Ama bu parti Cumhuriyetle birlikte kurulmuş ve ülkenin çimentosudur. İktidarın hedefi Cumhuriyetin kazanımlarını yok etmektir" diye konuştu.
Yerel seçimlere 14 ay kaldığını hatırlatan Canalioğlu "Her günü çok iyi değerlendirmeliyiz. Çok çalışmalıyız.. Konuşalım, sorunlarımızı ortaya koyalım, tartışalım ve çözüm bulalım. Omuz omuza çalışalım, birbirimizi eleştirmeyi bırakalım ve hatalarımızı yüz yüze söyleyelim. Birbirimizle değil, alanda partimiz için mücadele edelim. Kişisel hatalarımız olabilir. Bu hataları içimizde çözmeliyiz. Ülkemizin CHP'ye ihtiyacı vardır" şeklinde konuştu.
(BK-ÖS-Y)

30.01.2013 11:24:44 TSI

Editör: Wan Haber