Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, öğleden sonra bazı basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Erdoğan, saat 14.20 sıralarında Üsküdar Kısıklı'daki konutundan çıkarak, Kandilli'de bulunan Adile Sultan Sarayı'na geldi. Başbakan Erdoğan'ın genel yayın yönetmenleriyle yaptığı toplantı basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleşti. Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile Başbakan Erdoğan’ın siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan katıldı. 

GAZETECİLERLE GÖRÜŞMEYİ KİMSE BİLMİYORDU 

Başbakan Erdoğan’ın Bakü ziyaretinin ardından dün herhangi bir resmi programı olmadığı nedeniyle Kısıklı’daki evinde dinlenmesi bekleniyordu. Ancak kimsenin beklemediği bir anda Başbakan Erdoğan dün öğle saatlerinde Kısıklı’daki evinden ayrılarak gazetecilerle buluştu. 

BAŞBAKAN HANGİ GAZETELERİN TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ? 

Sabah, Takvim, Star, Akşam ve Güneş gazeteleri ile ATV ve TGRT haber’in temsilcileri ile görüştüğü öğrenildi. 

“ÖZEL BİR PROGRAM BİLGİ VEREMEYİZ” 

Peki bu beklenmeyen toplantı da neler konuşuldu niçin bir araya gelindi?  Başbakanlık kaynakları buna dair basına hiçbir bilgi verilmeyeceğini belirtirken “Özel bir program bilgi veremeyiz” ifadelerini kullandılar. 

Başbakan Erdoğan’ın gazetecilerle yaptığı görüşme yaklaşık 3 saat sürdü. Erdoğan görüşmenin ardından Kısıklı’daki evine döndü. 

ROTAHABER

Editör: Wan Haber