CHP den istifa ettikten sonra Muharrem İnce’nin çalışmalarında adı geçen ama “yeni parti” gereği ve zamanlamasında anlaşamadıkları şimdilerde ortaya çıkan, İnce’ye her zaman “CHP’de sana artık su vermezler, siyaseti yeni bir partide sürdürmelisin” çağrıları ile bilinen Özlem Ağırman kendisi parti kuruyor.

Şu anda bile “Memleket Hareketi” bu ülke için gerekli, “Muharrem İnce halk için önemli bir siyasetçi” demekten de geri durmuyor.

Özlem Ağırman. Bugün sosyal medyada Ağırman’a destek yağdı 7 Ekim’de yapacağız basın açıklaması ve parti kurma fikri için.

Özlem Ağırman bugün bir takipçisine verdiği cevapta kurulacak Gelişim ve Demokrasi Partisi için “Sol da değiliz sağ da. 1923 devrimleri zemininde oluşan kurucu değerleri siyasetimizin zemini, çıkış noktası sayıyoruz.” Diyerek hem kurucu değerlere bağlılığını yineliyor hem de CHP ile aralarındaki ideolojik yada düşünce farkını ortaya koyuyor. Atatürk’ün ölümünden sonraki CHP politikalarını da emperyalizme teslimiyet çizgisinde görüyoruz diyor.

Yeni kurulan partiler ve ittifaklar içinde yeri ne olacak, halkta karşılığı olan politikalar üretebilecek mi önümüzdeki süreçte birlikte göreceğiz. Özlem Ağırman, 7 Ekim günü Oda Tiyatrosu’nda bu konda bir basın açıklaması ile partileşme hareketini başlatacak. Yapılacak basın açıklamasından önce ise bir tiyatro oyunu sergilenecek

 TİYATRO dünyasının sorunları özel tiyatro sahibi Kaan Erkam ve oyuncu yönetmen Levent Tayman tarafından anlatılacak. Ardından Özlem Ağırman basın açıklaması yapacak. (guncelpopolerhaber)
 

Editör: Wan Haber