Fazıl ERÜŞ

30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra istifa edileceği yönündeki iddialara cevap veren Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Cemal Şen, kendisini sevmeyenlerin ve çekemeyenlerin dedikodu çıkardığını söyledi.

Kâğıt üzerinde teşkilatlarımız vardı

CHP’nin bölgede güçlü olduğunu ve her yerde en iyi şekilde temsil edildiğini belirten Şen,”Eskiden bölgede kağıt üzerinde teşkilatlarımız vardı. Ama şimdi ise Başkale hariç bütün ilçelerde donanımlı bir şekilde parti teşkilatlarımız var. CHP bölgede artık varım diyebiliyor. Partimizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun istemi üzerine göreve geldim. Kemal bey istifa ederse bende partimden istifa ederim. Bu partiye ben yeni gelmedim. Ben gelgitlerden de değilim. Ömrümün yüzde 70’ini bu partiye vermiş biriyim. Hala da sola hizmet etmekteyim. Partimizin politikalarından da çok memnunum. Bu politikalar böyle geliştikçe ben partimle hizmet etmeye devam ederim” dedi.

Büyükşehir başta olmak üzere 13 ilçede iddialıyız

Yerel seçimler için özel çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekleyen Şen, “Belediye Başkan adaylarımızı yaklaşık 2 hafta önce açıkladık. Meclis üyelerimiz de hazır. Kısacası dört dörtlük seçime hazırlanıyoruz. Seçimlere 39 gün gibi bir süre kaldı. Bu zaman içerisinde de benim başkanlığımı herkes görecektir. Büyükşehir başta olmak üzere 13 ilçede iddialıyız. En büyük hedefimizde Van’da oy oranımızı yüzde 10’un üzerine çıkarmaktır” şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber