Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Hayri İnönü’yle birlikte Kurtuluş Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte 3 dönem belediye başkanlığı yaptığı Şişli’ye veda etti. Davul zurnayla Mustafa Sarıgül’ü karşılayan Şişlili vatandaşlar, Sarıgül’e yoğun ilgi gösterdi. Sarıgül, davulculara bahşiş vermeyi de ihmal etmedi.
“15 yıl Şişli'mizde çok güzel hizmetler yaptık” diyen Mustafa Sarıgül, vatandaşlardan helallik istedi.
Duygulandığını ifade eden Sarıgül, “Benim için duygulu bir an. Ben bütün yurttaşlarımıza hakkınızı helal edin diyorum. Sizlerle birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Benden yana da bir emeğim varsa her zaman haklarımız helal olsun. Ama nereye gidersem Şişli'de olmanın onurunu, coşkusunu her zaman yaşayacağım. Uzun yıllardan beri Şişli’deyim. Bütün yurttaşlarımla el ele, kol kola, omuz omuza oldum. Şişli’de bıraktığımız çok önemli eserler var. Bu eserleri Hayri İnönü arkadaşım benden sonra en güzel şekilde daha da ilerletecek” dedi.


Şişli’nin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Sarıgül, “Bugün duygulu anlar yaşadım. Benim için tabii ki Şişli’den ayrılmak çok zor bir olay. Hangi görevde olursam olayım benim iki evladım var, üçüncü evladım da Şişli. Nereye gidersem gideyim aklım da, fikrim de Şişli’de olacak” diye konuştu.


Mustafa Sarıgül’ün başlattığı projelerinin devam edeceğini belirten CHP’li Hayri İnönü ise, "Soyadımdan çok kendimle, ismimle tanınmak isterim" şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber