1 Kasım seçimleri kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam eden Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, esnafın sıkıntılarını dinledi. 

Van’daki beşyol esnafını ziyaret eden Ak Parti İpekyolu İlçe Teşkilatı esnafı ziyaret ederek, 1 Kasım seçimleri için destek istedi. 

1 Kasım seçimlerine değinen İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, Türkiye için dönüm noktası olduğunu hatırlatarak, “Bildiğiniz üzere 1 Kasım’da sandık başına gideceğiz. Türkiye’de istikrarın devam etmesini isteyen herkes tercihini Ak Parti yapmalıdır. Çünkü Türkiye’nin Ak Parti’ye ihtiyacı var. Partimiz Cumhuriyet tarihinden bu yana en büyük hizmetleri yapmıştır. Dilerim vatandaşlarımız bu seçimlerde AK Parti’yi tek başına iktidara taşır. Özellikle ben partimizin tek başına iktidar olacağına inanıyorum. Bu kapsamda seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşların sıkıntılarını yerinde dinliyoruz. 7 Haziran seçimleri öncesinde vatandaş konuşamıyordu ama şuan vatandaş hakkını arıyor. Artık rahat bir şekilde konuşabiliyor. Ben 1 Kasım’da farklı bir seçim bekliyorum. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Ak Parti İpekyolu Başkanı Rasim Aslan’a Kadın Kolları Başkanı Nalan Cacim, Ak Parti meclis üyeleri ve parti yöneticileri eşlik etti. 

 

Editör: Wan Haber