WanHaber.com - ÖZEL

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale Zaferi'nin milletin birlik ve beraberlik içinde, vatan ve millet sevgisiyle yazdığı bir kahramanlık destanı olduğunu belirtti.


Çanakkale ruhunun, milletin hiçbir engel tanımamaktaki azminin, birlik, beraberlik ve kardeşlikten ödün vermeme konusundaki kararlılığının göstergesi olduğuna dikkati çeken Aslan, "Çanakkale geçilmez dedirten ecdadımızdan miras aldığımız vatan sevgisi, bizlere emanet edilmiş olan bu aziz vatana, günümüzde ve gelecekte, aynı şuur ve sadakatle sahip çıkılacağının da güvencesidir. Kadim medeniyetimizden ilham ve kuvvet alan bizler, milletçe hep birlikte, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltme gayreti içinde olmayı sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.


Aslan, zaferin 100. yılında, Çanakkale'de yatan yüzbinlerce şehidi rahmet ve hayırla yad ederken, onlara şükran borcunu ödemenin yolunun vatana, bayrağa, birlik ve beraberliğe kararlı bir şekilde sahip çıkmaya devam etmekten geçtiğini vurgulayarak, "Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. ifadesine yer verdi.

 

Editör: Wan Haber