Mustafa Sarıgül'ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi'nde il teşkilatlanmaları sürüyor. Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılarak TDP'yi kurmuştu. Sarıgül'ün partisi Van'da il binasını açtı. 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ercan ve TDP Kurucu Üyesi Serkan Genç’in katılımıyla, Van İl Başkanlığı’na Vural Bayrı atandı.

Van’ın İpekyolu İlçe Başkanlığı’na Çetin Aysan, Edremit İlçe Başkanlığı’na Bayram Yıldırım, Erciş İlçe Başkanlığı’na Şahbettin Otay ve Çaldıran İlçe Başkanlığı’na ise Hikmetullah Çelik atandı.

Türkiye Değişim Partisi (TDP)’ye yoğun katılımların olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ercan, Türkiye’nin en demokratik partisinin TDP olduğunu söyledi.

Ercan, yaptığı açıklamada; “Van ve Bitlis İllerine atama yapmaktan ve bu iki güzel ilimizden bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Pandemi nedeniyle bugün burada olamayan fakat sosyal medya hesaplarından bizi takip eden sevgili vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimizi gönderiyorum” dedi. Van Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber