Fazıl ERÜŞ
 
Milliyetçi Hareket Partisi ilçe adayları belli oldu. 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Van’da çıkış yakalayacaklarını belirten MHP Van İl Başkanı Mehmet Salih Güngöralp, hiçbir ayırım yapmadan Van’da yaşayan herkesin elini sıkacaklarını ifade etti.
 
MHP VAN'IN GERÇEĞİDİR
 

Türkiye genelinde iddialı olduklarını vurgulayan Güngöralp, “Büyükşehir başta olmak üzere Van’da 13 ilçede iddialıyız. Her ilçeyi alacak gibi çalışıyoruz. Kendimize güveniyoruz. Seçim çalışmalarımızın startını verdik. Çalışmalarımızı planlı bir şekilde yürütüyoruz. İl ve İlçe teşkilatları olarak adaylarımızla birlikte mahalle mahalle, ev ev gezeceğiz. Hiç bir ayrım yapmıyoruz. Oyuna talipli olduğumuz bütün vatandaşlarımızın elini sıkacağız. AK Parti ve BDP Belediyeleri Van’a sadece günübirlik hizmetler yaptı. Van halkı belediyeden kalıcı hizmetler bekliyor. Çocuklarımızın oynayacağı, yaşlıların dinleneceği parklar bile yok. Gençlerimiz işsiz. Bu sorunların tek çözüm adresi MHP’dir. Büyükşehre yakışır projelerimizi yakın zamanda açıklayacağız. MHP Van’ın bir gerçeğidir. Van’da büyük bir seçmen tabanımız var. Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde MHP olarak Van’da ciddi bir çıkış yakalayacağız. 30 Mart’ta halkımız bunu görecektir. Belediye başkan adaylarımız yıllarca MHP’de siyaset yapmış kişilerdir. Bütün adaylarımıza inanıyor ve çok güveniyorum. Demokratik bir ortamda seçim çalışmalarımızı yapacağız. Siyaseten AK Parti’nin BDP’den hiçbir farkı yoktur. Halkımız artık bu gerçeği görmelidir. Van halkına sesleniyorum, bu defa MHP’yi denesinler. “Ne AKP ne BDP bu defa MHP” seçim sloganımızla zafere ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
 
Tuşba ilçesinde kadın adaya yer verdiklerini ifade eden MHP Van İl Başkanı Mehmet Salih Güngöralp, kesinleşen büyükşehir ve 10 ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra Başkale, İpekyolu ve Bahçesaray belediye başkan adaylarını da yakında açıklayacaklarını söyledi.
 
MHP’NİN KESİNLEŞEN BAŞKAN ADAYLARI:
 
1- BÜYÜKŞEHİR: Mustafa Alkoç
 
2- TUŞBA: Muazzez Çakırgöz
 
3- EDREMİT: Murat Aksoy
 
4- GEVAŞ: Orhan Meşe
 
5- SARAY: Batal Şaran
 
6- ÖZALP: Yusuf Atille
 
7- ÇALDIRAN: Nimetullah Karakoç
 
8- ERCİŞ: Mehmet Salih Albayrak
 
9- ÇATAK: Mustafa Adalı
 
10- MURADİYE: Hekim Hasar

Editör: Wan Haber