Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, AK Parti toplantısında açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Şahin'in sözlerine sert tepki gösterdi.
MHP Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin'in siyaset olarak "Karabük'te tek kale oynuyoruz" şeklinde yaptığı açıklamayı değerlendirdi. 2014 seçimlerinde maçın tek kale mi çift kale mi olacağının görüleceğini söyleyen Akbulut "Biz buradayız, söyleyecek çok şeyimiz var. Ama biz siyaset zamanı siyaset yapacağız, şu anda hizmet zamanı, hizmet yapıyoruz. Sahaya çıktığımızda o tek kale maçın ne olduğunu göstereceğiz. Taca attıkları o topu sahanın içine alacağız. Maça o zaman başlayacağız ve maç tek kale mi, çift kale mi göreceğiz. 2014 seçimleri bizim için antrenman maçı olacak, hep beraber göreceğiz. Onların güçlü bir rakibi var o da Milliyetçi Hareket Partisi" dedi.

"BİZ PROJE ÜRETEN BİR PARTİYİZ"
Karabük'teki işsizlik konusunda açıklamalarda bulunan Akbulut, "Bu konuyu, Kastamonu'da, Çankırı'da, Bartın'da sorduğunuzda bu işsizlik oranının çok düşük olduğunu göreceksiniz. Karabük teşvik kapsamına alınan bu illerin ortasında kaldı. O nedenle de Karabük'te işsizlik var. Biz bunun için dedik ki istihdamı çoğaltma adına bir şeyler yapalım. Ağaç sanayini de onun için söyledik. Alternatif bir şeyler söylemiyorlar, proje üretmiyorlar diyorlar ya bunların hepsini ifade ettik. Bartın'da da MHP'li Belediye Başkanı var, Kastamonu'da da var. Yerel hizmetler noktasında gidin bakın orada da aynı manzarayı göreceksiniz. Korkunun ecele faydası yok. MHP yerel yönetimlerde Karabük'e damgasını vurmuştur. Buradan alınan bu referansla gerekeni yapacağız, hiç kimse boşu boşuna sağa sola çekmesin biz sahadayız. Yeter ki onlar topu taca atmasınlar" diye konuştu.
(YE-Eİ-Y)

12.02.2013 19:35:25 TSI

Editör: Wan Haber