Dün, Edirnekapı şehitliğinde düzenlenen törende protestolara maruz kalan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan gelen tepkiler devam ediyor. Bugün katılmış olduğu bir açılışla yine protestolara maruz kalan İmamoğlu, Daha sonrasında ise gittiği cuma namazı çıkışında bir vatandaşın tepkisi ile karşılaştı. Bir vatandaş, 'camide Şov Yapma, beni bu Ekrem!' Şeklinde sesini yükseltince Ekrem İmamoğlu, camide bağırıyorsun, ahlak dışı hareket ediyorsun 'şeklinde o vatandaşa Cevap verdi. Cami cemaati ise vatandaşa tepki gösterdi.

Beni Bul Ekrem!

Ekrem İmamoğlu'na cuma namazı çıkışında bir vatandaş, Başkanım buldunuz mu dünkü Gazi yakınını? bul beni başkan, camide Şov Yapma, beni bu Ekrem diye bağırdı. Cami içinde bağıran vatandaşın şov yaptığına inanan Cami cemaati ise o vatandaşa tepki gösterdi.

Hadsizlik Ve Şov Yapıyorsun!

Camide kendisine karşı sesini yükselten vatandaşa ise Ekrem İmamoğlu, o vatandaşa hadsizlik ve şov yaptığını söyleyerek tepki gösterdi, hemen akabinde ise Cami cemaati o vatandaşa Tepki göstererek Cami içerisinde siyasi Propaganda yapmaması gerektiğini, Asil şov yapan kişinin kendisi olduğu ile ilgili çeşitli konuşmalar da bulundu.

Ekrem İmamoğlu Zeytinburnu'nda Da Protesto Edildi!

Zeytinburnu Belediyesi aracılığı ile gerçekleştirilen Abay kunanbayoğlu Meydanı açılışına katılım sağlayan Ekrem İmamoğlu, bir vatandaşın protestosuna uğradı. İmamoğlu'nun korumalarının 'alın bunu alın' dediğini duyulduğu videoda vatandaşın alandan uzaklaştırıldığı görüldü.



 

Editör: Wan Haber