30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, mahalle mahalle, köy köy, ev eve gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Gittiği her yerde rakipleri aleyhinde açıklamalarda bulunmaktan ziyade seçilmesi durumunda hayata geçireceği projelerini anlatan Koç, seçmenden büyük takdir görüyor. Dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile bilinen ve adeta ilçe halkının gönlünde tahta kuran Koç, 30 Mart'ta vatandaşların AK Parti'ye büyük bir destek vererek bugüne kadar dik duran Başbakan'a yine sahip çıkacağına inandığını söyledi. Gittikleri her yerde vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Koç, bunun da rakip partileri telaşlandırdığını ve bu yüzden sık sık bazı kesimlerin saldırısına uğradıkların ifade etti.


Daha sağlıklı büyüyen ve gelişen bir Edremit için hazırladıkları tüm projelerin insan odaklı olduğunu ve bunları da ilçe halkı ile birlikte çoğulcu bir katılımla hayata geçireceklerinin altını çizen Koç, “Beş yıl çalışacak bir belediye başkanı ve ekibi için çok önemli bir süre ve bu sürede tüm projeleri hayata geçireceğiz’’ dedi.


Edremit’in doğal dokusuna dokunmadan beton yapılar ve ilçenin gürültüsünden uzak, stres atılacak yürüyüş yolları yapacaklarını anlatan Koç, ayrıca kurumların işgalinde olan ilçenin Van Gölü sahilini de halka açacaklarını söyledi. Edremit’e has ürünlerin yetiştirilmesine öncülük edeceklerini belirten Koç, “Bir turizm kenti olan Edremit’in doğal dokusunu bozmadan büyümesini ve gelişmesini sağlayacağız” diye konuştu.


Gittiği her yerde büyükler kadar çocukların da ilgisini çeken Koç, her mahalle ve köyde mutlaka bir çocuk parkı yapacakları kaydetti.


Gün boyu seçim çalışmalarını sürdüren Koç, akşam saatlerinde ise AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Abdulmenaf Keyifli’nin broşürlerini dağıtırken bir grubun saldırısına uğrayan partilileri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Burada kısa bir açıklama yapan Koç, şiddetin her kimden ve ne amaçla gelirse gelsin hoş olmadığını ve insanlar arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşliği zedelediğini ifade etti. Siyasi partilerin bir birlerinin rakibi olduğunu ve düşmanı olmadığını vurgulayan Koç, kaybetme korkusu olan insanların saldırganlaştığını ifade ederek, “Bu bir yarıştır. Herkes gitsin halka seçilmesi durumunda yapacaklarını anlatsın, takdirini de halka bıraksın. Hiç kimse baskılarla, saldırılarla halkın özgür iradesini ipotek altına alacağını düşünmesin. Şayet bu düşünceler içerisinde olanların sonu hüsran olacaktır’’ ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber