Hüsrevpaşa İlk ve Ortaokulu Müdürü Naci Aslan, beraberindeki okul aile birliği başkanı, öğretmenler ve öğrencilerle Van Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından okullarına dönük yapılan hizmetlerden dolayı Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Hatice Çoban’ı makamında ziyaret ederek plaket ve çiçek verdi. Çoban’a çiçek veren ilköğretim öğrencisi, okullarına yaptıkları hizmetlerden dolayı Çoban ve Van Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


Hüsrevpaşa İlk ve Ortaokulu Müdürü Naci Aslan ise, okul bahçesinin yeni düzenlemesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ve bu hizmetten dolayı belediyeye teşekkür ettiklerini söyledi. Aslan, “Okulumuzun yeni düzenlenmiş halini gördüğümüzde bizde çocuklarımız gibi sevindik, mutlu olduk. 5 yıldır ben bu okuldayım, bize yakışmayan bir bahçeydi. Okulumuz için yapmış olduğunuz çalışmalar ve yeni düzenleme için teşekkür ederiz” dedi.


Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Hatice Çoban da, kendisine çiçek veren öğrenciye teşekkür ederek, “Senin nezdinde diğer arkadaşlarınıza da selamlarımızı iletmenizi istiyorum. Hizmet alanı olarak okullar bize ait bir hizmet alanı değil. Okul müdürümüz rica etti. Çocukların daha rahat etmeleri için bizde belediye olarak bu hizmeti yaptık. Hepimizde biliyoruz ki Türkiye’nin en büyük bütçe paylarından biri de Milli Eğitim Bakanlığı’na ayrılıyor. Eğitim alanlarının bakım ve onarımı Milli Eğitim Bakanlığı’na ait. Bizde Van Büyükşehir Belediyesi olarak okula bir katkı sunalım istedik. Belediye sizin belediyeniz, sizlerin çabasıyla da güzel işleri bundan sonra yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Wan Haber