Hür Dava Partisi İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz parti teşkilatı ile birlikte İHH Van temsilciliğine geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Heyeti Şevket Alp, İbrahim Çinkılıç ve İHH gönüllüleri karşıladı.

Geçmiş Olsun dileklerinde bulunan İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, “Bu operasyon yaptığı hizmetlerle halkımızın teveccühünü kazanan İHH gönüllülerini karalamaya yönelik yapılmıştır. Daha önce de Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı İslami STK’lara yapılan operasyonlarda da bu haksızlıkları gördük, yapılan tüm bu haksızlıklar kabul edilemez” dedi.

Yaptıkları ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren İHH gönüllüleri, “Bizler alnımız ak başımız dik olan bir yardım kuruluşuyuz. Bugüne kadar mazlumların tarafında olmaya gayret gösterdik. Hizmetlerimizden rahatsız olan ABD, İsrail ve yandaşlarıdır. Bizler onlar rahatsız oluyorlar diye Hizmetlerimizden, mazlumlara yardımlarımızdan vazgeçecek değiliz” dediler.

Sonrasına söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz ise, İHH gönüllülerine geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra ziyaret karşılıklı görüş alışverişleriyle sona erdi. 

Editör: Wan Haber