İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında, HDP'nin terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısını söylemişti.

Akşener'in bu sözlerine cevap, HDP kanadından Sırrı Süreyya Önder'den geldi.

Önder, seçimlerden önce İyi Parti'den yetkililerin kendilerinden çalışmalar konusunda fikir aldıklarını ve buna göre çalışma planı yaptıklarını anlattı.

"ŞURADA KİMİNLE ÇALIŞALIM, NASIL YAPALIM..."

HDP'li Önder, "Bize aracı gönderen, 'Şurada kiminle çalışalım? Nasıl yapalım?' diye fikrimizi merak eden parti, bugün bize koordinat biçemez. İyi Parti'yi kastediyorum, 'Bizim nazarımızda şuradadır' diyemez. Bu saygısızlığı bugün yapabiliyorlarsa o gün bizim bu ilkesel şeyi dayatmış olmamamızdandır." şeklindeki açıklamasıyla, İyi Parti ile HDP arasındaki ittifakı da itiraf etti.

AĞIRALİOĞLU: ALÇAKLARLA SİYASET YAPMIYORUZ

Sıırı Süreyya Önder'in açıklamalarına İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan sert bir cevap geldi. Ağıralioğlu, "Alçaklarla siyaset yapmıyoruz" dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

PKK terör örgütüdür. PKK terör örgütüdür diyemeyen herkes, terörün gölgesindedir.

Biz, terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız.

İYİ Parti'ye dönük iftira kampanyasının bir hududu yok galiba! Evlatlarımız birer birer şehit olurken; partimizde, evlatlarımızın katillerine katil diyemeyen HDP'ye fikrini, zikrini sorabilecek bir tane alçak yoktur.

Biz, alçaklarla siyaset yapmıyoruz. Varsa gereğini yaparız. Haber7

Editör: Wan Haber