Kalecik Toplu Konut İdaresi TOKİ’de düzenlenen mahalle toplantısına AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, AK Tuşba İlçe Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, AK Tuşba İlçe Başkanı Naif Şabu, belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı. Naif Şabu, Fevzi Özgökçe’nin birer kısa konuşma yapmasının ardında kalabalık gruba hitap eden Abdullah Aras, birlik ve beraberlik mesajları verdi. TOKİ’nin sorunlarını dile getiren Aras, bu sıkıntıların tümünün Ak belediye ile sona ereceğini kaydetti. Aras, Gülaçar ve Özgökçe’nin en güzel hizmetleri sunacağını anlatarak, teşekkürlerini sundu.


Daha sonra sloganlar eşliğinde halkı selamlayan Gülaçar, kendine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gittikleri her yerde insanların ‘Artık yeter gelin’ dediklerini vurgulayan Gülaçar, “Başbakanımızın dediği gibi gidilmedik tek bir kapı kalmayıncaya kadar barış, kardeşlik, huzur, hizmet diyeceğiz. Artık insanımızın anlamsız ideolojilerden kurtulmasının zamanı geldi. Büyük bir sesle artık hizmet aş istiyoruz çocuklarımızın geleceği için AK bir belediye diyoruz. Size en güzel hizmetleri getirmenin çabası içerisine olacağız. Hakikaten artık Van’ın yeni bir vizyona ihtiyacı var. Van’ın artık hizmete, ak bir geleceğe ihtiyacı var. Onun için biz geleceğiz ve Van kazanacak. Artık bu ülkenin ve bu memleketin gerçek sahipleri olarak sizler meydanlara ineceksiniz. Korkmayacaksınız göğsünüzü gere gere ‘Ben bu memleketin evladıyım ve Van’ın kazanmasını istiyorum’ diyeceksiniz. Artık korku duvarlarını aştık Allah’ın izniyle. İnsanımız gür bir ses ile Ak Parti diyor, Recep Tayyip Erdoğan diyor. Bu memleketin bir geleceği var ise bunun da ak bir belediyecilikle olacağını söylüyor. Bizim birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Bir olmak diri olmak iri olmak zamanıdır. Duam odur ki 13 artı 1, yani 14 belediyeyi de alarak Van’ın rahat bir nefes almasını sağlamaktır. Van’ın insanı artık rahat bir nefes solusun" dedi.


Gülaçar, Özgökçe ve Şabu ile birlikte Tuşba ilçesine bağlı olan Bardakçı, Çitören, Dibekdüzü, Topraktaş, Molla Kasım ve Tevekli köylerine giderek, halk ile bir araya geldi. Köylülerin ve çocukların sevgi gösterileri ile karşılanan Gülaçar, büyükşehir belediyesini anlatarak, belediyeciliğin ancak ve ancak ak belediyeler eli ile mümkün olacağını kaydetti.

galeri.PNG

Editör: Wan Haber