WanHaber - Haber Merkezi

Ali Babacan öncülüğünde kurulan DEVA Partisi'nin Van İl Teşkilatı, kent genelinde ziyaretlerini sürdürüyor. Partinin İl Başkanı Semra Odabaşı ve İl Kurucu Teşkilat Üyeleri çalışmalar kapsamında Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'i makamıında ziyaret etti.

"İLİMİZ İÇİN ÇOK GÜZEL GÖRÜŞLERİ OLAN VALİMİZ"

DEVA Partisi'nin sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili bilgi paylaşılırken Vali Bilmez'den övgü dolu sözlerle bahsedildi.

Teşkilattan yapılan açıklamada, "Demokrasi ve Atılım Partisi Van İl Başkanlığı olarak Van Valiliği'ni ziyaret ettik. İlimiz için çok güzel görüşleri olan sayın valimiz Mehmet Emin Bilmez ile görüşme gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden dolayı valimize ve valilik çalışanlarına teşekkür ediyoruz." denildi. 

VAN TSO'YA ZİYARET

Partililer ziyaretler kapsamında Van ticaret ve Sanayi Odası'na da misafir oldu. Yapılan açıklamada, "Demokrasi ve Atılım Partisi Van İl Yönetimi, Van'ımızın STK yönetimlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Doğunun en önemli ili olmak, zorluklar, işsizlik sorunu ve çözüm üretmek; görüş alışverişinde bulunmak için Van Ticaret Odası üyeleri ile görüşme gerçekleştirdik." cümlelerine yer verildi. 

Editör: Wan Haber