Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, perşembe ve cuma günleri Afyonkarahisar ve Uşak'a gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin izlenimlerini ve fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi twitterdan paylaştı.
Cumhurbaşkanı Gül, takipçilerine perşembe ve cuma günleri Afyonkarahisar ve Uşak'ı ziyaret ettiğini belirterek, Afyon'un soğuğunun çok meşhur olduğunu ama insanlarının sıcaklığının soğuğu hissettirmediğini kaydetti. Gül, "Kışın bu soğuk günlerinde meydanlara toplanıp bana muhabbet gösteren herkese çok teşekkür ederim" dediği twitter hesabında ziyaretine ilişkin fotoğrafları da paylaştı.
Kurtuluş Savaşı'nda zaferi getiren Büyük Taarruz'un Afyon Kocatepe'den gerçekleştiğini hatırlatan Gül, Garnizon ziyaretinde özel müzede çekilen fotoğraflar ile geçen sene Uluslararası Down Sendromlular Atletizm Müsabakası'nda dünya 3'üncüsü olan genç kızın kendisine boynundaki madalyaları gösterdiği fotoğrafı da paylaştı. Uşak'ta Atatürk ve Kurtuluş Anıtı önünde Uşaklı vatandaşların kendisine büyük sevgi gösterdiğini belirten Gül, fotoğrafı da takipçileriyle paylaştı.
Uşak'ta 37 cirit takımı olduğunu öğrenince bu ata sporunun şehirle ne kadar bütünleştiğini gördüğünü belirten Cumhurbaşkanı Gül, kar altında gösteri yapan takımdaki genç kızın maharetiyle göz doldurduğunu ifade ederek, bu genç kızın fotoğrafını da paylaştı. Belediyeye ait rehabilitasyon merkezinde atlar kullanılarak engelli çocukların tedavi edildiğini belirten Gül, bir uzmanın küçük bir çocuğu atla gezdirerek tedavi programını uyguladığı anı gösteren fotoğrafı "Seansın sonunda çocuk mutluluktan uçuyordu" notuyla paylaştı.
(SU-CC-Y)

12.01.2013 15:39:27 TSI

Editör: Wan Haber