Haber: Fazıl Erüş

CHP Van İl Başkanı Cemal Şen, Van Tarım İl Müdürlüğü tarafından kendisi başta olmak üzere birçok vatandaşın telefonuna mesaj atıldığını ve atılan mesajda ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Van'da düzenlediği mitinge davet edildiğini dile getirdi.

Van Tarım İl Müdürlüğü tarafından kendisine atılan mesajı hayretle okuduğunu belirten Şen, Tarım İl Müdürüne sitem ederek böyle bir hakkının olmadığını ve derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.
Van Tarım İl Müdürlüğü'nün anayasal bir suç işlediğini vurgulayan Şen, "CHP olarak Tarım İl Müdürü hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağız. Bir kurum müdürü hiç kimseyi bir siyasal partinin mitingine davet edemez. Bu büyük bir suçtur. Tarım İl Müdürü derhal istifa etmelidir. Bu kadar siyasete meraklıysa gelsin siyaset yapsın. Kamuya hizmet veren bir kurum vatandaşlarımızı mitinge davet edemez."şeklinde konuştu.

Van Tarım İl Müdürlüğü tarafından vatandaşların telefonlarına atıldığı belirtilen mesajda şöyle denildi;
"Her yıl 85 trilyon, 12 yılda 900 trilyon Tarımsal destelemelerin mimarı Başbakanımız yarın saat 3'te Van'da." /Prestij G.

Editör: Wan Haber