Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde sırayla Libya Ulusal Geçiş Konseyi eski Başkanı Mustafa Abdulcelil'i ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Dimitris Avramapulos'u kabul etti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını kıldıktan sonra AK Parti Genel Merkezi'nde Libya Ulusal Geçiş Konseyi eski Başkanı Mustafa Abdulcelil'i kabul etti. Başbakan Erdoğan ve Abdulcelil arasındaki görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.
Başbakan Erdoğan Abdulcelil'i kabulünün ardından ise yine AK Parti Genel Merkezi'nde Yunanistan Dışişleri Bakanı Dimitris Avramapulos'u kabul etti. Erdoğan ve Avramapulos arasındaki görüşme ise yaklaşık 1 saat 10 dakika sürerken, görüşmede ise Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AB Bakanı Egemen Bağış, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve AK Parti Dışilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşlu da yeraldı.
Kabulün ardından ise Yunanistan Dışişleri Bakanı Dimitris Avramapulos'u Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AB Bakanı Egemen Bağış ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu uğurladı.
(AT-YHY-Y)

15.02.2013 16:07:53 TSI

Editör: Wan Haber