‘Van Kahvaltısı Guinness Dünya Rekoru’ organizasyonu için dün akşam saatlerinde Van’a gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Çelik, beraberindeki Van Valisi Aydın Nezih Doğan ile Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. Bakan Yılmaz ve beraberindekiler belediyeye gelişlerinde Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ile Tuşba Belediye Meclisi üyeleri tarafından karşılandılar.


Başkan Özgökçe, Bakan Yılmaz ile beraberindekilere, belediyenin çalışmaları ve hayata geçirilmesini planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Projelerin hayata geçirilmesi için Bakan Yılmaz’dan destek isteyen Özgökçe, seçimlerden sonra halkla kurduğu diyalog hakkında bilgi verdi.


Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Özgökçe ile Gevaş Belediye Başkanı Hakan’dan övgüyle bahseden Bakan Yılmaz, hem Tuşba’da hem de Gevaş’ta çok iyi çalışmaların yapılacağına inandığını kaydetti. Belediyeciliğin sadece plan ve projeleri hayata geçirmekle olacak iş olmadığının altını çizen Bakan Yılmaz, mutlaka vatandaşlarla iç içe olmaları gerektiğini ve vatandaşlarla gönül bağı kurmaları gerektiğini vurguladı.


Başkan Özgökçe’nin hazırladığı projeleri de inceleyen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, tüm projelerin hayata geçirilmesi için gereken her türlü desteği vereceğini kaydetti.


Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Bakan Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ve Tuşba Belediye Meclisi üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektikten sonra belediyeden ayrıldılar.

Editör: Wan Haber