AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Rasim Aslan'ın yanı sıra, Kadın Kolları Başkanı Nalan Cacim, Ak Parti Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Söz konusu toplantı öncesi partililer tarafından karşılanan muhtarlara gül dağıtıldı.
Ardından muhtarlar sorunlarını Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan'a aktardı. Biriken sorunları not alan Aslan, çözüm noktasında gayret sarf edeceğini belirtti.

ASLAN: 1 KASIM SEÇİMLERİ TÜRKİYE'NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK
1 Kasımda yapılacak olan Genel seçimlerin önemini dile getiren Aslan, söz konusu seçimlerin ülkenin kaderini belirleyeceğini anlattı. 

Aslan, "7 Haziran seçimlerinde çıkan tablo ortada. Seçim sonuçlarına göre partimiz birinci parti oldu. CHP Ana muhalefet, MHP ve HDP Muhalefet partisi olarak Meclise girdi. Ak Parti Koalisyon Hükümetinin kurulması için çalıştı. Sadece Meclise girme niyetinde olan diğer siyasi partiler ne uzun vade de ne de kısa vadede hükümetin kurulması yönünde bir çalışma göstermedi. Seçim Hükümeti kurularak 1 Kasım'da seçimlerin yapılması kararı alındı. Sizler bir kez daha sandığa gideceksiniz. 13 yıllık Ak Parti İktidarı döneminde yapılan çalışmaları göz önüne getirin bir de 7 Haziran seçimlerinden sonra Ak Parti'nin Hükümetin kurulması için gösterdiği çalışmaları ve diğer siyasi partileri değerlendirin ve ona göre oylarınızı veriniz" dedi.

Toplantının ardından muhtarlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

Editör: Wan Haber