İYİ Parti Genel Başkanı Meram Akşener, Habertürk kanalında katıldığı bir televizyon programında Usta gazeteci Fath Altaylı’nın sorularını cevapladı.

“Namaza vakit bulamıyor”

CHP ile birlikte kendilerinin de adayı olan Ekrem İmamoğlu hakkında şehir hastanesinin yolu ile ilgili eleştirilere cevap veren Akşener, "Ekrem İmamoğlu, şeytan kovalamaktan namaza vakit bulamıyor. Bütün dikkat İstanbul Belediyesi'nin üzerinde. Ne travmaymış atlatılamadı gitti. Ne zormuş. Azıcık nefes almaya fırsat tanısın onların büyükleri. Kafayı kaldırdığında çekiç vuruluyor." şeklinde konuştu.

“Parama el konuldu biliyor musunuz?”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Bağış Kampanyası öncesi İstanbul ve Ankara’da belediyelerin bağış topladığı konusuna da açıklık getiren Meral Akşener, “Başarısız olunsun diye her şey yapılıyor. Bu millete, İstanbulluya ayıptır. Biz salgınla can pazarındayız. Yardım talebiyle, bağış alma hakları var belediyelerin. Ben de 3 emekli maaşımı Ankara'ya, 3 İstanbul'a bağlamıştım, parama el konuldu biliyor musunuz?” dedi.

Editör: Wan Haber