WanHaber.com - ÖZEL

AK Parti Genel Merkezi tarafından kongrede desteklenecek olan mevcut il başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na rakip çıktı.

Geçtiğimiz dönemlerde AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan Halis Bayramoğlu, 7. Olağan Van Kongresi’nde aday olacağını açıkladı.

28 Ekim Çarşamba günü WanHaber.com’un da canlı yayınlayacağı basın toplantısında konuşacak olan Bayramoğlu, adaylığıyla alakalı açıklamalarda bulunacak.

MUHALİFLER BAYRAMOĞLU’NU DESTEKLEYECEK

Önceki dönemlerde AK Parti’de çeşitli kademelerde görev yapıp mevcut başkan Türkmenoğlu’na karşı küskün olan muhalifler, kongrede Halis Bayramoğlu’nu destekleyecek.

AK Parti eski il başkanı Vesim Yaviç, İpekyolu eski ilçe başkanı Yavuz Kuşan ve Rasim Aslan, Tuşba eski ilçe başkanı Naif Şabu, Ezdinan Aşireti Reisi M. Salih Özbek gibi isimlerinde aralarında yer aldığı muhalif gruplar, kongrede örgütlü bir şekilde Bayramoğlu’na destek verecek.

GENEL MERKEZ TÜRKMENOĞLU’NU DESTEKLEYECEK

AK Parti Genel Merkezi, 31 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti 7. Olağan Van Kongresi’nde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu ile yola devam diyecek. İl ve bölge koordinatörlerinin hazırladığı raporlar doğrultusunda hareket eden AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, mevcut başkanın başarılı olduğunu ve bir dönem daha il başkanlığı görevini yürütmesini istiyor.

AK Parti'nin yeni il başkanı, Cumartesi günü yapılacak olan kongrede belli olacak.

Editör: Wan Haber