Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, beraberindeki AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Naif Şabu ve Necati Yertürk ile Altıntepe Mahallesi’nde ev toplantılarına katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği ev toplantılarında projelerini açıklayan Doç. Dr. Özgökçe, belediyeyi kazanmaları halinde birçok alanda yenlikler yapacaklarını söyledi. En önemli çalışmalardan birinin de gençlere istihdam alanı oluşturmak olduğunu ifade eden Özgökçe, Tuşba nın Van şehri için sanayi ve yatırımlar açısından önemli bir noktada olduğunu da kaydetti. İlçenin üniversitenin, organize sanayi bölgesi ve oto sanayi gibi önemli faktörlere sahip olduğunu kaydeden Özgökçe, bu zenginlikleri daha fazla artırabilecekleri noktasında çalışma ve projeleri olduğunu ifade etti. İstihdam noktasında özellikle yatırımcıların önünü açma noktasında Tuşba Belediyesi olarak yapılması gereken tüm kolaylıkların sağlanacağını söyleyen Özgökçe, Türkiye’de belediyecilik anlamında AK Parti belediyelerinin birçok hizmeti olduğunu ve insanların yaşam standardını belirleme noktasında hak ettiği hizmetleri en iyi şekilde sunacaklarını kaydetti. AK Parti’nin farklı kent belediyelerinden destek alacaklarını da sözlerine ekleyen Özgökçe, “Başka şehirlerden, başka yerlerden işçi getirmeyeceğiz. Biz Tuşba’nın, Van’ın insanlarını istihdam edeceğiz” dedi.


Özgökçe, seçim çalışmaları kapsamında her akşam yoğun katılımlı ev toplantıları yaptıklarını, “Burası da her gittiğimiz yer gibi katılımın yüksek olduğu bir yer oldu. Bu manzara da bizi motive ediyor. Her geçen gün halkımızın bize vermiş olduğu bu gücü hissetmek, bizim bu işi başaracağımız noktasında olumlu bir rol oynamaktadır” diye konuştu.


Van Milletvekili Gülşen Orhan ise, seçim çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ve belediyeciliğiyle inşallah Van’a büyük yatırımlar gelecek. Bu yaptırımların altında da Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası olacak” diye konuştu.


Mahalle halkının sıkıntı ve taleplerini de not alan Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, daha sonra beraberindekilerle birlikte programlarına devam etmek üzere bulundukları bölgeden ayrıldılar.

Editör: Wan Haber