Seçim çalışmaları kapsamında Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde düzenlenen mitinge katılan Osman Nuri Gülaçar, seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara hitap etti. Van'ı ilçeleriyle daha ileri seviyelere çıkarmak için belediye başkanlığına aday olduğunu belirten Gülaçar, kentte hizmet etme arzusuyla yola çıktıklarını belirtti. Birilerinin yollarını kesmeye çalıştığını ifade eden Gülaçar, "Birileri ayağımıza çelme takmaya çalışıyor. Allah’ım ıslah etsin diyeceğiz. Bu yanlışın yaptırıldığı gençlere sesleniyorum; vallahi hiç bir makam, mevki, para, pul sizin canınız kadar değerli değildir. Ne olur yanlış yapmayın, yanlışa alet olmayın" dedi.

Geçtiğimiz günlerde evine ses bombası atılan Osman Nuri Gülaçar, "Allah'ın izniyle beraberce bir yola çıktık. Dualarınız, desteğiniz, çabanız ve gayretiniz 30 Mart akşamına kadar sönmesin, bitmesin. Gayret göstereceğiz. Eğer bu meseleyi memleket meselesi olarak görüyorsanız, bir an bile tereddüt etmeyin. Bu şehrin güzel bir şehir olmasını istiyorsanız çabanızı, gayretinizi geriletmeyin. Allah'ın izniyle kapı kapı gezeceğiz. İnanacağız, inandıracağız" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ve ilçe başkanlarının da eşlik ettiği Gülaçar, mitingin ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Editör: Wan Haber