Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Osman Nuri Gülaçar, Erçek halkı ile bir araya geldi. Erçek Meydanı’nda seçim otobüsü üzerinde yapılan tanıtımın ardından AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Abdulmenaf Keyifli birer selamlama konuşması yaptı. Ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, AK Parti hükümetleri döneminde tüm illerde devrim niteliğinde hizmetlerin yapıldığını anlatarak, “AK Parti bu ülkeyi yeniden inşa etti. Bunu hazmedemeyenler ise kirli oyunlar içerisinde yer almaktan vazgeçmiyorlar. Ama Allah’a hamd olsun ki halkımız bu oyunları çok iyi bilmekte ve her seçim döneminde bu oyunları bozmaktadırlar” dedi.


Daha sonra halka hitap eden Gülaçar, AK Parti hükümetlerinin Van’a 14,4 katrilyon yatırım yaptığını anlattı. Sadece 28 bin 500 konut yapıldığını, bunun da maliyetinin 3,5 katrilyon olduğuna dikkat çeken Gülaçar , “Başbakanımızın bu hizmetleri yapmadığını düşünelim. Sadece bir şey yaptı. Bütün ömrüne bedel bir hizmetti sundu Türkiye halkına. Tam 30 yıldır bu memlekette kan akıyordu, gözyaşı vardı ve gençler ölüyordu. Bütün eleştirileri, bütün tehditleri göğüsleyerek ‘ben bu gözyaşını durdurmaya varım’ dedi ve çözüm sürecini başlattı. İşte bunun ispatı tam bir yıldır rabbime şükürler olsun ki artık gençlerimiz ölmüyor. Bu mesajları iyi almamız lazım. İster AK Parti’yi sevin ister sevmeyin, ama ne olur herkesin elini vicdanına bırakıp hakkı teslim etmesi gerekir. Biz de bu bağlamda memleketin geleceğine yatırım yapmak istiyoruz. Bu memleket bizim memleketimiz, bu gençler bizim gençlerimiz. Bir tek gencin burnu kanamasın istemiyoruz. Bu seçim Osman Gülaçar’ın veya Abdulmenaf Keyif’linin seçimi değildir. Bu seçim memleketin seçimidir. Biz istiyoruz ki bu seçimi Van kazansın. İnşallah bu seçim Van’ın seçimi olacaktır. Bizler Başbakanımızın emri ve talimatıyla kapı kapı dolaşmaya, çalınmadık tek bir kapı ve sıkılmadık tek bir el bırakmayacağız. Sandıklarımıza da sahip çıkacağız. Hiçbir kirli oyuna da izin vermeyeceğiz. Rabbimin izni ve inayetiyle 30 Mart’ta halkımız AK Parti diyecek” dedi.


Konuşmasının ardından seçim otobüsünden inen Gülaçar, Erçek halkı ile kucaklaştı. Daha sonra seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelen Gülaçar, onlarla sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını not aldı. 


Gülaçar ardından beraberindekilerle birlikte BDP seçim bürosuna giderek orada bulunan BDP’lilerin elini sıkarak başarılar diledi.

akp-002.jpg

akp-003.jpg

akp-004.jpg

Editör: Wan Haber