Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van milletvekili adat adayı olan Tuşba Beldiye Meclis Üyesi Çetin Ebinç, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Van'ın kendi markası olan Mahal City'de basın mensuplarını ağırlayan Ebinç, adaylığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 27'nci dönemin bir milat olacağını belirten Ebinç, seçimde sandıkları patlatacaklarını söyledi.

İşte Ebinç'in konuşmasından satır başlıkları;

“Aynı zamanda tüccarım. 1970 doğumlu 3 çocuk babasıyım. Babamızın dualarını alarak bu yola çıktık. Yüce Rabbimizin 99 isminden el Gaffur’un manası affı mağfireti bul sıfatı ile kendisine el açıp dua edenleri geri çevrilmediği berat gecenizi tebrik ediyorum. Bu mübarek günün ve gecenin ülkemiz ve tüm İslam âleminin birlik dirlik ve beraberliğini vesile olmasını diliyorum. Geceniz mübarek olsun. 27’inci dönem milletvekili aday adaylığı için 26 Nisan 2018 tarihi itibari ile Van Tuşba belediyesi meclisi üyeliği görevimden istifa ettim.

Uzun yıllar boyunca iş tecrübemi ve siyaset dünyamızda edindiğim tecrübelerimi önümüzdeki dönemde parlamentoda değerlendirmek isteği içerisindeyim. Allah’ın takdiri ile nasip olur seçilirsem tecrübemi bilgi birikimi ve hizmet aşkımı Van ve ülkemizin hizmetinde kullanacağım. Her zaman Van’ın hizmetinde olacağım. Ak dava yolunda kutlu yürüyüşe hep birlikte 2023’e. Kutlu yürüyüşün bir adımı olan adaylık sürecimde hayır dualarınızı ve desteklerinizi beklerim. 24 Haziran 2018 seçimlerinin Van’ımıza ülkemize milletimize hayırlı olmasını temenni eder selam sevgi ve saygılarımı sunarım. Biz adaylık için müracaat ettiğimiz zaman bize üye olup olmadığımızla ilgili soru soruldu. Ben 2001’den bu yana üyeyim. Partinin kurucu üyelerindenim. Geçmişe baktığımızda da ailemiz olarak bu teşkilatın içindeyiz.

Dün gelenlerden olmadığımız gibi yarın bırakacaklardan da değiliz. Kendimizi çok güçlü hissediyoruz. Aile olarak güçlüyüz ve adaylığın verileceğine inanıyoruz.Seçimlerde parti olarak iyi bir oy oranı alacağımıza eminim. Daha önceleri baskı altında seçimlere gidilmişti. Özellikle de çözüm süreci döneminde bir korku havasında sandığı gidilmişti. Seçimler çok zor geçmişti. Biz bu dönemde huzur ortamında seçime gideceğimiz için umutluyuz. Reisimizin oy oranını yakalamayı hedefliyoruz. Hatta bir tık üzerine çıkacağımıza eminim. Sandıkları patlatacağız inşallah.” WanHaber.com

Editör: Wan Haber