WanHaber - Haber Merkezi

AK Parti Van İl Başkanlığı, tarafından yapılan açıklamada 31 Ekim Cumartesi günü kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için vatandaşlara çağrıda bulundu. 

İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamda "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın onayları ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'in talimatları doğrultusunda AK Parti Van 7. Olağan İl Kongremizi, 31 Ekim Cumartesi günü, saat 12.30 'da Şehir Stadyumunda gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Van'ımıza teşrif edecek olmasının heyecanı ve haklı gururunu yaşıyoruz. Kentimize, Bölgemize ve Ülkemize çağ atlatan, ayrıca mega projeleri hayata geçiren Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırlayarak, uğurlamak için büyük bir çaba içerisindeyiz." cümlelerine yer verildi. 

Açıklamada karşılama hazırlıklarının sürdüğü kaydedilirken, "Kongre Komisyonumuz başta olmak üzere tüm İlçe Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilat mensuplarımız ile birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Havaalanı stat güzergahımız ile şehir Stadımızda organizasyon çalışmalarımız devam ediyor. Van'ımıza ve bizlere yakışır bir Kongre gerçekleştirmek istiyoruz. Partimizin 2023 hedeflerine ulaşmasında Van'da bizlere verilen çok önemli görevin sorumluluk bilinci ile partimizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Bu kongremizde, partimizde daha önce görev almış veya yeni görev alacak, gönül vermiş, emek harcamış dava arkadaşlarımız ile birlik ve beraberlik örneği sergileyeceğiz." denildi.,

Vatandaşları maske ve mesafe konularına hassasiyet göstererek karşılama törenine davet eden açıklamada "Covid 19 salgını ile mücadelede hükümetimizin çalışmaları takdire şayandır. Haliyle kongremizde özellikle maske, mesafe ve temizlik uyarılarına istinaden katılımcılarımızın hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Pandemi sürecini göz önünde bulundurarak yaşıyacağımız bu heyecana Van halkımızı da davet ediyoruz. "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın geçiş yapacağı Havaalanı ile stat arasındaki güzergahın büyük bir coşku koridoruna dönüşmesi için tüm halkımızı bekliyoruz." cümleleri kullanıldı.  

Editör: Wan Haber