AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Narlı bölgesindeki Belbuka Yaylası'na yol çalışması yapan yüklenici firmanın aracına yönelik saldırıda Murat Yağdıran (60) ve Emrah Baran'ın (32) şehit olduğunu, 8 işçinin de yaralandığını belirtti.

"Çocuklarına bakmayı hedefleyen masum işçiler"

Saldırıyla terör örgütünün bir kez daha gerçek yüzünü gösterdiğine işaret eden Türkmenoğlu, amaçları Çatak halkına yol hizmeti götürmek olan ve zor şartlarda kazanacakları gelirle çocuklarına bakmayı hedefleyen masum işçilerin ihanet şebekesinin kalleş saldırısına maruz kaldığını vurguladı.

"Bölge halkının hizmet almasını istememesidir"

Saldırıda şehit olan işçilerin ailelerine sabır, yaralılara şifa dileyen Türkmenoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu hain saldırıdan çıkarılması gereken önemli sonuçlar vardır. Bunlardan biri, ihanet şebekesinin bölge halkının hizmet almasını istememesidir. İkincisi ise bölge halkı üzerinde geliştirilmek istenen korku dünyasıdır. Halkımız terör örgütünün asıl amacını artık açık şekilde görmüş ve devletimizin kararlı mücadelesine canıgönülden destek vermektedir. İnanıyoruz ki devletimiz bu alçak saldırıyı gerçekleştirenleri en kısa sürede bularak gerekli cezayı verecektir." AA

Editör: Wan Haber