MHP İl Başkanı Salih Güngöralp, Gülaçar ve partilileri il başkanlığı binasında karşıladı. Geçtiğimiz haftalarda kendisine yapılan saldırıyı kınadıklarını ifade eden Güngöralp, bu saldırının demokrasi ile bağdaşmadığını belirtti. Güngöralp, halka ve halkın değerlerine yapılan saldırıları kabul etmediklerini belirterek, seçimlerin güven ve huzur içinde geçirilmesi için her kesimin elinden gelen çabayı sarf etmesi gerektiğini kaydetti.

Osman Nuri Gülaçar ise, halkın huzur ve güven ortamını bozan her türlü saldırı ve girişimin kabul edilemez olduğunu belirtti. Temennilerinin barış içerisinde bir yarışın yapılmasından yana olduğunu vurgulayan Gülaçar, devam eden barış süreci içerisinde hangi görüşten olursa olsun her insanın buna sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

Samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Gülaçar ve beraberindekiler Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Emir Muçir’i ziyaret etti. Burada da geçmiş olsun dileklerini alan ve bir süre sohbet eden Gülaçar, yoğun programına kaldığı yerden devam etmek için bulunduğu yerden ayrıldı.

Editör: Wan Haber