Afyonkarahisar'da CHP ile AK Parti arasında istifa krizi yaşanıyor! CHP İl Başmanı Yalçın Görgöz, 350 AK Partili'nin istifa ederek CHP'ye geçtiğini hatta AK Parti ilçe binasına CHP bayrakları asıldığını iddia etti. AK Parti cephesi ise imzaların peşine düştü.

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, İhsaniye İlçesi'nde toplam 350 kişinin Ak Parti'den istifa ederek CHP'ye geçtiğini açıkladı.
 
İhsaniye İlçesi ile buraya bağlı Akören Beldesi'nde CHP'ye büyük yöneliş olduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, "İhsaniye ve Akören'deki vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bu iki ziyaretimizde toplam 350 kişinin Ak Parti'den istifa edip CHP'ye geçmek için başvuruda bulunması bizi memnun etti" dedi.

"AK PARTİ'YE CHP BAYRAĞI ASILDI"

CHP İl Başkanı Görgöz, İhsaniye'de Ak Parti binasına CHP bayrağı asıldığını belirterek, "Bazı vatandaşlarımız, Ak Parti'den istifa ederken Ak Parti İlçe Başkanlığı binasına da CHP flamaları takmış" diye konuştu.
 
Yalçın Görgöz, twitter hesabından da "Tam 350 kişi AKP'den istifa etti ve CHP'ye geçiyor. AKP'nin İhsaniye ilçe binasına CHP bayrağını asmışlar. İhsaniye ilçemiz ayakta" diye yazdı.
 
"BAYRAKLARLA GİDİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER"
 
Ak Parti İhsaniye İlçe Başkanı Ayhan Ulaş ise dün gece bazı CHP'lilerin Ak Parti binasına gidip bayraklarla fotoğraf çektirdiğini ve istifa eden partililer olduğunu duyduklarını, ancak şu anda detaylı bilgisi olmadığını söyledi.
 
İstifalara şüpheyle yaklaşan Ayhan Ulaş, "Bana üzerinde 380 imza olan bir istifa dilekçesi geldi. Bu imzalar gerçek değilse suç duyurusunda bulunacağım. Gerçekten istifa etmeyi düşünen 10 ila 20 kişi olduğunu tahmin ediyorum. Ancak bunlara henüz ulaşamadım. Bu imzalar da gerçek olmayabilir. Hakkımızı yasal yollardan arayacağız" dedi.
 
Ak Parti İhsaniye İlçe Başkanı Ayhan Ulaş, istifa ettikleri söylenen isimler arasında kendi ailesi ile belediye başkan adaylarının ailesinden isimlerin de bulunduğunu, onlarla görüştüklerinde böyle bir listeye imza atmadıkları yanıtını aldıklarını sözlerine ekledi.

Editör: Wan Haber