Fox TV ekranlarında hafta içi her gün izleyiciyle buluşmaya devam eden 'Zuhal Topal’la sofrada' yemek yarışması programını takip edenler Zuhal Topal’la sofrada 26 Şubat kim kazandı? Sorusunu arama motorlarında Araştırmaya devam ediyor. Zuhal Topal ile sofra ‘da programının en dikkat çekici forması pek çok izleyicinin de takdirini kazanmayı başarıyor. Özellikle de programın her hafta içi Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşması, gün içerisinde keyifli zaman geçirmek isteyen izleyiciler tarafından oldukça takdir ediliyor. Zuhal Topal’la sofrada programında meydana gelen renkli anlar, daha öncesinde hiç evlenmemiş veya evlenmek isteyen pek çok izleyicimi de ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Sadece Gelinler ve kaynanaların yarıştığı programda, Gelinler yemekle ilgili hünerlerini ortaya koyarken, kaynanalarda Yapılan bu yemekleri tadıp ona göre puan veriyorlar.

Puanlama Oldu Mu?

  • Yağmur Kefinsiz, diğer kaynanalardan daha yüksek puan alacağını düşünmesine rağmen olayları hiç de beklemiş olduğu gibi gelişmedi. Yarışmada bulunan diğer kayınvalideler ve Gelinler yağmur hanımı yapmış olduğu yemeklerin büyük bir bölümünü beğenmemiş ve acımasız bir biçimde ele geçirmişlerdir. Yağmur kefinsiz ise; kendisine ve yemeklerine yapılmış olan bu olumsuz eleştirileri hiçbir biçimde kabul etmedi.
  • Özellikle de kendi yöresel yemeklerinden bir tanesi olan Kayseri yağlaması hususunda ihtiyacını sergileyen kefinsiz, Kayseri'nin yemeklerini en doğru biçimde tanıdığını ve lezzet açısından da oldukça harika bir yemek sunduğunu diğer kayınvalideleri aktardı. Durum böyle olunca da yağmur Hanım'ın kayınvalidesi Güngör kefinsiz de gelininin yapmış olduğu yemeklerin oldukça lezzetli ve Aslı tarifini uygun bir şekilde olduğunu savunmaya devam etti.

Yağmur Çıtak’ın almış olduğu puanlar da kayınvalideler tarafından detaylı bir şekilde değerlendirildi. Yağmur Çıtak yemek yaparken gayet özenli bir biçimde davranmasına ve elinden geleni yapmasına rağmen düşük puanı aldığı için memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Editör: Wan Haber