WanHaber - ÖZEL

Show TV'de yayın hayatına başlayan Arıza dizisinin ilk bölümündeki Van sözleri, Twitter'da büyük tepki toplamış, Van halkı Show TV'den özür beklediklerini dile getirmişti.

VAN'A DAĞ BAŞI YAKIŞTIRMASI

Dizinin bir sahnesinde Van'da doktor olarak çalışan Halide karakterine yönelik Yeşim Salkım'ın canlandırdığı Melek Tekinoğlu karakterinin cümleleri damga vurmuştu.

Van'da doktor olarak çalışan Halide'ye Melek karakteri şu cümleleri sarfetmişti: "İstanbul'da görev yapacağı hastane yok mu? Ne anlıyorsun o dağ başında nasır tedavi etmekten anlamış değilim"

EN ÇOK KONUŞULANLAR ARASINA GİRMİŞTİ

Dizinin yayına girmesinin ardından Van'da bir çok sosyal medya kullanıcısı söz konusu sahneye tepki göstermiş Show Tv'den konu hakkında açıklama beklediklerini ifade etmişti. Van halkının başlattığı #ÖzürDileShowTv etiketi Twitter'da günün en çok konuşulanları arasına girmişti.

ILIMLI BİR AÇIKLAMA YERİNE...

Konu hakkında Show Tv yönetiminden bir açıklama gelmezken Melek Tekinoğlu karakterini canlandıran Yeşim Salkım'ın sosyal medya hesabından geri bildirim (retweet) yaptığı paylaşımlar tartışmayı alevlendirdi. 

Şarkıcı Yeşim Salkım'ın ılımlı bir açıklama yerine konu hakkında saygısızca paylaşım yapan bazı sosyal medya kullanıcılarının yazdıklarını kendi profiline taşıması yeniden tepkilere yol açtı.

"AKIL SAĞLIĞININ BOZULMASI SÜREÇLERİNDE GÖRÜLÜR"

O paylaşımlarda şu cümleler yer aldı:

"Okuduğunu anlamayan, dinlediğini anlamayan, izlediğini anlamayan kitle, #ÖzürDileShowtv diye tag açmış. Yeşim Salkım anlatsa anlar mısınız acaba ironiyi."

"Gerçeklerle hayal ürünü olanların karışmaya başlaması insanın akıl sağlığının bozulması süreçlerinde görülür. Ayırt edemez hale gelmek ise ağır 1 ruhsal hastalığın göstergesidir. Siz takılmayın"

Editör: Wan Haber