Bozdağ Film’in yapımını üstlendiği ATV ekranlarında ikinci sezonda da reytinglerin adeta zirveden inmek nedir bilmeyen kuruluş Osman dizisinin sevilen ve beğenilen oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu canlandırmış olduğu Hazal Hatun karakteri ile dizi ile ilgili Bozdağ film YouTube kanalına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 Kuruluş Osman projesinde Hazal Hatun karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu rolünü nasıl aldığını esprili bir mizah ile anlatırken dizinin üstün görsel başarısına da vurgu yapmayı ihmal etmedi.

Yeşim Ceren Bozoğlu şu sözleri ile dikkatleri üzerine çekti Hazal karakterini hayatı vermemin Allah’ın bir lütfu olduğunu düşünüyorum. Ben verdiğim her röportajda da söylüyorum uzun zaman çok güzel  roller geldi, Ama içimden bir ses durmamı söyledi. Kamera önü dersi verdiğim zamanlar çok sevdiğim bir öğrencim bana kuruluş Osman’da Burak’ın damlardan uçtuğu bir sahnesini gösterdi. Öğrencim de orada oynamış, ona Sen Yabancılarla film mi çektin? dedim O da o kadar iyi bir sahneydi ki Türkiye’de çekilmiş olamaz dedi. Orada bir kalbim Çarptı. herhalde güzel dua etmişim ki bana Hazal Hatun rolü geldi.” Dedi.

Hazal Hatun, ilk sahnelerinde yaşamış olduğu heyecanlı, zorlu anları anlatan Bozoğlu obaya ilk girişini çektiğimiz ilk önüme ekipteki arkadaşlarımı ilk defa görüyorum. Fena bir yağmur yağıyor. Attan ineceğim, kılıcı tutacağım derken bir yandan Ahmet Hoca Bana tek elle girsin diye bağırıyor. O an mecbur Allah korusun diyerek tek elle attan indim. Bir de ilk çekim gücünü malum bizdeki tiradlar yüksek sahnelerde çok ağır ama içeriği de çok doğru. dedi.

Editör: Wan Haber